Terug

Hond jarig? Vier het met een Hondentaart

Hond jarig? Vier het met een Hondentaart

Als je hond jarig is, wil je hem of haar het liefst op en top verwennen. Een nieuw speeltje, een nieuwe halsband of een mals bot doen het altijd goed. Maar wil je écht uitpakken, dan ga je voor de hondentaart. Met zo’n taart gaat de eerstvolgende verjaardag van je hond sowieso niet ongemerkt voorbij!

Hond jarig? Vier het met een hondentaart


Als je hond jarig is, wil je hem of haar het liefst op en top verwennen. Een nieuw speeltje, een nieuwe halsband of een mals bot doen het altijd goed. Maar wil je écht uitpakken, dan ga je voor de hondentaart. Met zo’n taart gaat de eerstvolgende verjaardag van je hond sowieso niet ongemerkt voorbij!

‘Een hondentaart?’, horen we je denken. Precies! Een serieuze taart met alles erop en eraan: een oogstrelende buitenkant met fondant en smakelijke binnenkant. Ongezond? Helemaal niet. Want hondenbakkerij Doggi.nl maakt deze taarten speciaal voor viervoeters. Zélf een puntje mee snoepen kan – theoretisch gezien dan; want dat stelt je hond echt niét op prijs. Het is namelijk zo dat honden de gezonde ingrediënten super lekker vinden!

Zeven ingrediënten: gezond en smullen
De ingrediënten van de hondentaarten zijn puur en om te smullen. Doggi.nl bakt de hondentaarten van pompoen, pindakaas, honing, plantaardige olie, ei en havermout. Je kan kiezen tussen twee smaken: wortel of banaan. In totaal slechts zeven ingrediënten dus – geen conserveringsmiddelen, smaakstoffen of geurstoffen. Wel zo fijn dat je weet waar je je viervoeter op trakteert!

Een taart zoals jij wilt
Wat de hondentaarten van Doggi.nl zo fantastisch maakt, is dat je er zelf ook nog eens veel plezier aan beleeft. En dat begint al in de online shop. Hier stel je de taart zelf samen: ga voor een ronde taart of een taart in hartvorm (té schattig). Laat de taart voor een kleine meerprijs ook versieren met de naam en leeftijd. Het fondant dat Doggi.nl hiervoor gebruikt, maken zij zelf van honing, bloem en pompoen.

Een stukje voor alle hondenvriendjes – of in de vriezer voor later
Komen alle hondenvriendjes op het verjaardagsfeestje van jouw hond? Dan snij je de honden taart natuurlijk in één keer op. Maar is de taart voor jouw hond alleen, dan tipt Doggi.nl om de taart in stukken te snijden. Uit ervaring weten zij namelijk dat elke hond blijft smullen tot de laatste kruimel.

Je kan de hondentaart prima een week in de koelkast bewaren. En ook kan je hem invriezen; dan blijft hij zelfs zes maanden goed. Op deze manier kan je je hond elke keer weer trakteren op een puntje.

Een taart, niet alleen voor verjaardagen
Een taart doet natuurlijk meteen denken aan feest. Ideaal voor een verjaardag of jubileum, bijvoorbeeld als jouw adoptie hondje één jaar bij je is. Maar wist je dat de hondentaart ook besteld wordt voor de treurige momenten in een hondenleven? Zo zijn er baasjes die een hondentaart bestellen voordat zij hun hond laten inslapen. Voor deze baasjes is het een fijn idee om hun viervoeter nog iets te kunnen geven waarvan hij of zij met volle teugen geniet.

Voor welke gelegenheid jij de hondentaart ook bestelt, hij levert gegarandeerd een hilarische foto op (check de Instagram van Doggi.nl). Enne … duurt het nog veel te lang tot jouw hond jarig is? No worries. Je kan bij Doggi.nl ook verse cupcakes, donuts en hondenkoekjes bestellen. Daar smult je hond óók van!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Doggi.nl 4,7 / 5 - 391 Reviews @ Webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »