Cadeaubon €20,--

€20,00 Incl. btw

Kan ik cadeaubonnen bij Versehondenkoekjes.nl kopen?
U kunt bij ons cadeaubonnen kopen ter waarde van 10, 20 en 40 euro. Geef aan ons tijdens het bestelproces uw voorkeur voor kleur op en eventueel een persoonlijke boodschap. Wij maken er een mooie tegoedbon van die gemaild wordt.

Hoe wordt de cadeaubon verstuurd? Kan ik de cadeaubon ook persoonlijk geven?
Wij versturen de cadeaubon op de gewenste dag per e-mail aan het door u opgegeven e-mailadres. Wanneer u de cadeaubon wilt afdrukken en persoonlijk wilt overhandigen, dan vult u simpelweg uw eigen e-mailadres in het veld e-mailadres van de ontvanger in – dan kunt u de cadeaubon uitprinten en zelf geven. Indien u uw cadeaubon snel nodig heeft, kunt u het beste met creditcard betalen. Dan kunnen wij uw cadeaubon al op de volgende dag versturen.

Hoe kan de ontvanger de cadeaubon inwisselen?
De ontvanger kan zijn individuele cadeauboncode tijdens het bestellen eenvoudig in het "tegoedbon"-veld intypen en dan op "inwisselen" klikken - het bedrag wordt dan direct van het totale bedrag afgetrokken. Let op: Per bestelling kan slechts één cadeaubon gebruikt worden. Kies daarom een bedrag, dat de ontvanger volledig kan benutten. Niet gebruikte bedragen komen te vervallen. Als u er niet zeker van bent wat de ontvanger nodig heeft, dan kunt u beter twee cadeaubonnen à €20,00 geven dan één à €40,00 (bijvoorbeeld).

gebaseerd op beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »