Veelgestelde vragen
1 Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
1.1 Hoe lang zijn Hondentaarten en Cupcakes houdbaar?

Hondentaarten en hondencupcakes zijn na ontvangst ongeveer 7 dagen houdbaar MITS koel bewaard. Echter kunt u deze producten ook invriezen, waardoor ze veel langer houdbaar zijn (6 maanden)!

U kunt bij uw bestelling een gewenste bezorgdatum aangeven.Houdt U wel rekening bij deze keuze met de mogelijke 48uur levertijd door PostNL, voor de meeste gevallen geldt 24uur. Dit heeft vooralsnog geen nadelige effect op onze producten. Dit heeft vooralsnog geen nadelige effect op onze producten. 

1.2 Hoe lang zijn de Donuts houdbaar?

Donuts zijn na ontvangst ongeveer 5 dagen houdbaar MITS koel bewaard. Echter kunt u deze producten ook invriezen, waardoor ze veel langer houdbaar zijn (6 maanden)! De donuts worden wel iedere dag taaier, daarom adviseren wij om aan kleine rassen deze voor te snijden/breken.

U kunt bij uw bestelling een gewenste bezorgdatum aangeven. Houd wel rekening mee bij deze keuze dat PostNL 48uur mag hanteren. Dit heeft vooralsnog geen nadelige effect op onze producten.

1.3 Mijn hond is pas over 1 of 2 maanden jarig. Wanneer moet ik bestellen?

Bij het bestellen van taarten, donuts en cupcakes kunt u zelf een bezorg datum ingeven. Houdt hierbij rekening 1 extra bezorgdag. Heeft u de taart bijvoorbeeld op 5 mei nodig, Kies dan 4 mei als gewenste bezorgdag. Mocht er dan vertraging zijn bij PostNL heeft u het alsnog de gewenste dag.

1.4 Mijn hond heeft een allergie, wat nu?

U kunt ons per email op [email protected] benaderen voor specifieke vragen over allergieën van uw hond. Wij kunnen dan kijken of we een aanpassing kunnen doen in het recept om uw hond toch te kunnen laten genieten van een overheerlijk verse hondentaart.

1.5 Leveren jullie ook aan winkels?

Jazeker, wij leveren aan diverse winkels in Nederland en Belgie. Heeft u zelf een winkel en wilt u onze producten gaan aanbieden? Neem contact met ons op!

1.6 Hoe lang zijn de Hondenkoekjes houdbaar?

Zoals alle producten van Doggi.nl zijn ook de hondenkoekjes met de hand gemaakt. Deze droge koekjes worden gebakken in een traditionele oven en hebben een zeer goede houdbaarheid tot 2 maanden (en mogelijk langer) na THT. Aangezien er geen conserveringsmiddelen worden toegevoegd, raden wij aan om de koekjes in een droge omgeving te bewaren voor een maximale houdbaarheid.

1.7 Hoeveel hondenkoekjes zitten er in een verpakking van 100g?

Verpakking van 100g bevat ongeveer 15 hondenkoekjes.

1.8 Vanaf welk bedrag is de verzending Gratis?

Verzending is gratis vanaf €50,- met uitzondering van acties.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »