Terug

Over ons

Het bestaan van Doggi.nl (voorheen Versehondenkoekjes.nl) is te danken aan alle hondjes waarmee ik, Barbora, ben opgegroeid.

 

Al op mijn eerste verjaardag kreeg ik een klein hondje van mijn opa en oma. Misha. De liefde die ik van hem kreeg maakte mij zó gelukkig, dat ik als blijk van waardering vaak een kinderkoekje gaf.

Na Misha volgden nog drie familiehondjes: Filip, Alf en Donna. Toen was mijn lot eigenlijk al bepaald! Als ik groot was, zou ik zelf ook een hondje nemen. 

En eindelijk. Op 20 april 2014 werd het mooiste 'foutje' van de natuur geboren. Labradormeisje Whiskey. Door een tweekleurige vacht bleef ze, in een nest van zeven, als laatste pup over. Ik vond haar meteen perfect en doopte mezelf om tot hondenmama. En als hondenmama, met taarten bakken als hobby én een flinke portie creativiteit, kon ik niet anders dan voor Whiskey te bakken. Want hoe vier je een verjaardag? Juist, met taart. Dus voor Whiskey’s eerste verjaardag bakte ik een echte hondentaart.

Hondenkoekjes hond en eigenaar En daar bleef het niet bij. Want Whiskey bleek een kieskeurig eter. Nogal opmerkelijk, want het afwijzen van eten past niet echt bij een labrador... Beloningen tijdens trainingen en wandelingen werkten in ieder geval nooit, en daarom besloot ik dat het tijd was voor plan B.Zélf hondenkoekjes bakken. In de keuken ging ik aan de slag met natuurlijke producten, want ik was ervan overtuigd dat Whiskey het verschil zou ruiken en proeven.

En het werkte! Whiskey luisterde voorbeeldig en haalde alle examens met gemak. Mijn versgebakken hondenkoekjes werden ontdekt door honden van vrienden en kennissen, van de training en de uitlaatservice. De succesverhalen stroomden binnen en dus was het logisch om alle andere hondjes in Nederland ook kennis te laten maken met mijn verse hondenkoekjes. The rest is history… 

“Voor alles wat ik van Whiskey krijg, geef ik haar graag een beetje extra terug. Goede zorg en goed eten, dat verdient iedere hond!” - Barbora

Wij zijn geregistreerd bij de NVWA onder EG nummer NL-223010

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Doggi.nl 4,7 / 5 - 391 Reviews @ Webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »