Terug

De hond van 2020

De hond van 2020

De hond van 2020 heeft een echt hondenleven. Mee naar kantoor, samen bingewatchen op de bank, en hondentaart op zijn verjaardag. Lees deze blog!

De hond van 2020

Het lijkt wel alsof honden steeds populairder worden. En dat is niet zo vreemd. Want mensen met een hond zouden gelukkiger en minder eenzaam zijn. Knuffelen en oogcontact met je hond maakt oxytocine vrij, wat maakt dat we meer ontspannen en minder gestrest zijn. Nice! Maar naast dat een hond onszelf veel brengt, komt die hond anno 2020 ook niets tekort; jouw viervoeter kan tegenwoordig behoorlijk chill door het leven gaan. De hond van nu heeft een echt hondenleven!

 

Comfy dagje
De gemiddelde dag voor een hond begint met een gezond ontbijtje: dieetbrokken die helemaal zijn toegespitst op zijn leeftijdsfase, gewicht én eventuele huid-, heup- of gewichtsproblemen. Mocht je hond een handje van schrokken hebben, dan eet hij die brokken natuurlijk uit zijn antischrokbak. Hierna even wandelen en vervolgens slaapt jouw maatje een gat in de dag op zijn orthopedische hondenkussen.

 

Mee naar kantoor
Voor de dagen dat je naar je werk moet, schakel je de uitlaatservice in, breng je je hond naar de hondenoppas, of neem je hem gewoon mee naar kantoor. Volgens de wetenschap is dit laatste trouwens een hartstikke goed idee! Een hond op kantoor biedt de perfecte gelegenheid om buiten, wandelend, te vergaderen. En ook is het goed voor de sociale cohesie op kantoor; honden geven altijd een onderwerp om over te praten.

Samen bingewatchen
Op doordeweekse avonden kruip je met je viervoeter op de bank. Samen bingewatchen jullie alle hondenseries die er zijn. Natuurlijk is er het altijd interessante Dog whisperer en Dog patrol op National Geographic. Maar ook hebben jullie inmiddels alle afleveringen van Rossana Kluivert On A Mission op TLC gezien, en niet te vergeten ook de Netflix-serie Dogs, en de film A Dog’s Purpose.

Weekend
Willen jullie in het weekend even flink uitwaaien, maar is je hond op zijn eeuwige blokje om uitgekeken? Dan check je gewoon even de losloop gebieden op Doggydating.com. Om nieuwe hondenvriendjes te ontmoeten download je hun app. En oh, mocht je ooit in Barcelona zijn met je hond, dan is een bezoekje aan Aquapark Canino een must, dit is een heus waterpark voor honden! Moet ie wél van water houden…

Omdat je in het weekend soms een feestje hebt, shop je bij de H&M niet alleen voor jezelf, maar ook voor je hond. Naast regenjacks voor honden verkoopt het modeketen namelijk ook verkleed pakjes, sweaters, vleermuisvleugels én een kerstmannen pak voor je hond. Jij en je hond hoeven nooit meer ergens underdressed te verschijnen!

Hondenverjaardag
En dan is daar eindelijk dé feestelijke dag: je hond is jarig. Die hondenverjaardag vier je natuurlijk met een echt hondenfeestje. Met alle hondenvriendjes, met slingers, een feestmuts én een echte hondentaart. De foto van dit hondenfeestje post je op de Instagram van je hond, want ook dié heeft de hond anno 2020!

Instagram-profielen met een hoge aaibaarheidsfactor:

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Doggi.nl 4,7 / 5 - 391 Reviews @ Webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »